Yoga for Gravide

10 møter for en bedre graviditetesperiode

En åpen dialog om indre opplevelser,
energiflyt og "graviditetseventyret"

Start dato : onsdag 8.mars kl.19.00-20.30
Varighet : 10 ganger av 1.5 timer hver gang
kursavgift : kr. 1000,-
   

Velkommen på kurs

Dette kurset vil være en anledning for utveksling av tanker og opplevelser rundt graviditeten.

Med utgangspunkt i klassisk yoga, arbeider vi med pust, bevegelse og avspenning. Ved å fordype kontakten med deg selv vekker man den urkraften som hviler dypt i  hver kvinne og som skal lede deg til en aktiv og bevisst fødsel.

Om graviditets tilstanden

Graviditet er en helt unik tilstand hvor kvinnen gjør seg klar til å bli mor, samtidig som det skapes de riktige fortutsetninger for at barnet vokser trygg og sterk.

Fra første dag har moren og barnet anlednig til å bli kjent med hverandre, og det skapes bånd som vil knytte dem gjennom hele livet.  

Yoga Praksis

Yoga er et sanskrit ord som betyr ”Union", ”Forening", og er et komplett system for integrering av de forskjellige aspekter av menneskets natur.

I vår sammenheng vil yoga øke kroppsbevissthet og forsterke kontakten med en selv. Man blir mer bevisst de indre prosesser som foregår under svangerskapet, og det forsterker båndene mellom mor og barn. Yoga øker selvtillitten og gir ro i sinnet.

Kurset innhold

Yoga programmet utvikler seg lett gjennom hele kurset, samtidig som vi skaper rom til ettertanke og dialog. En av dagene får vi besøk av jordmor som skal fortelle oss litt nærmere om fødsel og fødekraft. Den siste kurskveld lærer vi enkle massasje teknikker som skal lette den siste perioden i svangerskapet.

 
Tilbake til hoved side